3Змішати філе і гриби, заправити майонезом, якщо необхідно, посолити.
КОШИКИ:
1Сир Пармезан натерти на дрібній тертці (кошики з пармезану ніжні, смачні, добре тримають форму).
2Деко застелити папером для випічки. Викласти 1 ст. ложку сиру у вигляді кола діаметром 10-12 см.
3Запікати в духовці при температурі 180°С до золотистого кольору (5-7 хвилин). За допомогою широкої лопатки зняти коло з паперу.
4Гаряче коло надіти на перевернуту склянку (бажано використовувати кілька склянок, щоб кола не затверділи, або деко з рештою кіл тримати в теплій духовці). Остудити.
5Зняти «кошик» зі склянки, наповнити салатом. Прикрасити половинкою черрі і зеленню.
В кошики можна покласти будь-який салат, головне, щоб він був не дуже соковитим.