Салат «Весна» салати російська кухня 10 Січня, 2017 365 рецептов русской кухни Ingredients Листя салату - 0,5 пучка Яйця - 2 шт. Огірки свіжі - 2 шт. Редис - 1 пучок Морква - 1 шт. Картопля - 3 шт. Помідори - 2 шт. Зелена цибуля - 1 пучок Сметана - 1 ст. ложка Оцет - 1 ст. ложка Брусниця - 1 ст. ложка Цукрова пудра - 0,5 ч. ложки Directions 1Салат нашаткувати та викласти гіркою в салатник. Картоплю та моркву відварити. Помідори, огірки, редис, картоплю, моркву та зелений лук нарізати кружальцями. Викласти в салатник. Поверх зеленого салату укласти скибочки варених яєць. 2Сметану змішати з оцтом і цукром. Приготований соус подавати окремо. 00:00