Салат грецький з тунцем салати святкове 26 Лютого, 2017 Блюда с фасолью (Семь поварят) Готовим к празднику (Семь поварят) Prep: 4 hrs Cook: 45 mins Yields: 4 порції Ingredients Рис довгозерний - 100 г Квасоля консервована - 300 г Тунець консервований в олії - 150 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Перець солодкий зелений - 75 г Маслини без кісточок - 75 г Яйця - 2 шт. Помідори - 3 шт. Лимон - 2 ст. ложки соку Оцет винний червоний - 2 ч. ложки Перець чорний мелений Сіль Directions 1Зварити розсипчастий рис. Рибу подрібнити виделкою. Солодкий перець і цибулю нарізати дрібними кубиками, маслини - кільцями. 2Підготовлені інгредієнти з'єднати, додати квасолю, лимонний сік, оцет, сіль, перець, перемішати, накрити кришкою та витримати салат в холодильнику 3-4 години. 3На блюдо, застелене листям зеленого салату, викласти приготований салат, зверху покласти варені яйця та помідори, нарізані дольками. 00:00