Салат з беконом, тунцем і шпинатом салати святкове 27 Листопада, 2016 365 рецептов праздничных блюд Ingredients Бекон - 120 г Тунець консервований - 120 г Шпинат - 1 пучок Печериці - 70 г Маслини - 50 г Огірки - 2 шт. Сир - 70 г Яйця - 1 шт. Виноград - 40 г Сухарики Олія - 40 мл Майонез - 40 мл Сіль Directions 1Подрібнити листя шпинату, покласти в салатницю. 2Нарізати огірки та сир, покласти на листя, додати виноград і маслини. Посолити. 3Тунця розім'яти, покласти в салатницю. Змастити майонезом. 4Обсмажити на олії скибочки печериць і бекону, покласти на майонез. 5Зварити яйце круто. Верхнім шаром викласти подрібнене яйце та сухарики. 6Подавати в теплому вигляді. 00:00