Салат з помідорів, цибулі та моцарели з заправкою з базиліка та каперсів

    

20 Грудня, 2016

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 15 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Помідори міцні - 2 шт.

Моцарелла - 200 г

Цибуля червона - 1 шт.

Перець чорний мелений

ЗАПРАВКА:

Олія оливкова - 100 мл

Гірчиця солодка - 1 ч. ложка

Оцет бальзамічний - 1 ст. ложка

Часник - 2 зубчики

Каперси - 1 ст. ложка

Базилік - 1 пучок

Петрушка - 1 пучок

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Каперси - 1 ст. ложка

Листя базиліка

Directions

1Видалити у помідорів плодоніжки, нарізати тонкими кружечками, моцарелу - тонкими скибочками. Дрібно посікти очищену цибулю і часник.

2Викласти кружечки помідорів і сиру на блюдо по колу, чередуючи та злегка накладаючи один на одного. Посипати рубаним луком.

3ЗАПРАВКА: Перемішати за допомогою блендера часник, зелень базиліка та петрушки, каперси та гірчицю. Поступово влити в суміш оливкову олію. Додати бальзамічний оцет, перемішати.

4Полити салат заправкою, посипати свіжомеленим чорним перцем. При подачі прикрасити каперсами та листям базиліка.

00:00