Салат з червоного солодкого перцю, зеленого горошку та рису

  

18 Квітня, 2017

Книга о вкусной и здоровой пище (1984)

Ingredients

Рис варений - 1 склянка

Перець болгарський червоний - 6 стручків

Зелений горошок варений - 1 склянка

Оцет - 2 ст. ложки

Олія - 2 ст. ложки

Яйця - 1 шт.

Directions

1Зварити розсипчастий рис. Спекти в духовці червоний солодкий перець, нарізати його довгими смужками. Відварити зелений горошок.

2Змішати овочі з рисом, посолити за смаком. Заправити соусом з олії, оцту та цукру. Викласти в салатник і прикрасити кружальцями яйця і зеленню петрушки.

Цей салат можна приготувати швидше, використавши маринований консервований червоний перець і консервований зелений горошок, при цьому в заправку додають менше оцту.

00:00