Салат зелений з моцарелою по-італійськи

    

5 Січня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 10 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Помідори черрі - 200 г

Шпинат - 200 г

Крес-салат або рукола - 100 г

Моцарелла - 100 г

Сіль

Перець чорний мелений

ЗАПРАВКА:

Олія оливкова - 2 ч. ложки

Оцет бальзамічний - 3 ч. ложки

Directions

1Промити листя шпинату і крес-салату в холодній воді, обсушити.

2Розрізати помідори черрі навпіл.

3Нарізати моцарелу маленькими кубиками.

4ЗАПРАВКА: змішати в скляній або фарфоровій ємності бальзамічний оцет і оливкове масло.

5Викласти в миску листя шпинату і крес-салату, половинки помідорів чері і кубики моцарели. Полити заправкою, посолити, поперчити й акуратно перемішати.

00:00