салат зелений
салат зелений

Салат зелений з олією та оцтом

  

20 Січня, 2017

Книга о вкусной и здоровой пище (1984)

Ingredients

Салат зелений - 300 г

Заправка з оцту та олії - 0,25 склянки

ЗАПРАВКА З ОЦТУ ТА ОЛІЇ:

Оцет - 0,25 склянки

Олія - 1-2 ст. ложки

Цукрова пудра - 1 ч. ложка

Сіль

Перець

АБО

Оцет - 2 ст. ложки

Олія - 4-5 ст. ложок

Цукрова пудра - 0,5 ч. ложки

Сіль

Перець

Directions

1Вимитий і обсушенний зелений салат нарізати та покласти в салатник. Перед подачею на стіл полити заправкою, приготовленою з оцту з додаванням солі, меленого перцю, цукру та олії, перемішати та посипати кропом або зеленню петрушки.

2Поверх салату можна укласти свіжі огірки, нарізані кружальцями, а також скоринки білого хліба, натерті часником та нарізані у вигляді ромбів.

3Подають салат до страв із смаженого і вареного м'яса, а також до смаженої риби.

00:00