Салат картопляний вегетаріанський

      

12 Вересня, 2016

365 рецептов русской кухни

  • Cook: 30 mins

Ingredients

Картопля - 300 г

Йогурт натуральний - 150 мл

Лимон - сік 1 лимона

Олія рослинна - 2 ст. ложки

Коріандр мелений - 0,5 щіпки

Кріп - 5 г насіння + зелень

Цукор - 25 г

Сіль

Directions

1Картоплю нарізати шматочками і тушкувати в підсоленій воді до готовності, не допустивши надмірного розм'якшення.

2СОУС. У йогурт влити лимонний сік, олію, додати коріандр, насіння кропу, цукор, трошки посолити та збити в блендері до однорідної маси.

3Картоплю заправити соусом, прикрасити гілочкою кропу.

00:00