100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)
Cook: 40 mins
Yields: 12 порцій
Ingredients
Картопля молода червона та / або жовта - 900 г, розрізана на чверті
Майонез - 1,25 склянки
Сіль - 0,5 ч. ложки
Перець чорний - 0,25 ч. ложки
Селера тонко нарізана - 1 склянка
Цибуля нарізана - 1/3 склянки
Яйця - 6 шт.
Часник подрібнений - 2 ч. ложки
Цибуля-трибулька (цибуля шнітт), петрушка або естрагон свіжі нарізані - 1 ч. ложка
Directions
1У великій каструлі під кришкою варити картоплю у злегка підсоленій воді 15 хвилин або до м'якості; злити та трохи остудити.
2ЗАПРАВКА: У великій мисці поєднати майонез, сіль та перець. Змішати заправку із селерою, ріпчастою цибулею, зеленню (цибуля-трибулька, петрушка або естрагон) і подрібненим смаженим часником.
3Додати картоплю та крупно нарізані круті яйця та обережно перемішати, щоб заправка огорнула всі овочі. Накрити кришкою та охолоджувати від 6 до 24 годин.