Салат картопляний зі сметаною та кропом

  

15 Серпня, 2017

100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)

  • Prep: 6 hrs 40 mins

Ingredients

Картопля молода червона та / або жовта - 900 г

Майонез - 0,75 склянки

Сметана - 0,5 склянки

Гірчиця діжонська - 1 ст. ложка

Сіль - 0,5 ч. ложки

Перець чорний - 0,25 ч. ложки

Селера тонко нарізана - 1 склянка

Цибуля нарізана - 1/3 склянки

Яйця - 6 шт.

Кріп свіжий нарізаний - 1 ст. ложка

Directions

1У великій каструлі під кришкою варити розрізану на четвертинки картоплю у злегка підсоленій воді 15 хвилин або до м'якості; злити та трохи остудити.

2ЗАПРАВКА: У великій мисці поєднати майонез, сметану, гірчицю, сіль та перець. Змішати заправку із селерою, кропом і цибулею.

3Додати картоплю та крупно нарізані круті яйця й обережно перемішати. Накрити кришкою та охолоджувати від 6 до 24 годин.

4За бажання прикрасити салат гілочками кропу.

Приготування: 40 хвилин
Охолодження: 6-24 годин

00:00