Салат картопляний техасько-мексиканський
18 Серпня, 2017
100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)
- Prep: 6 hrs 40 mins
- Yields: 12 порцій
Ingredients
Картопля молода червона та / або жовта - 900 г, розрізана на чверті
Майонез - 0,25 склянки
Сіль - 0,5 ч. ложки
Селера тонко нарізана - 1 склянка
Цибуля нарізана - 1/3 склянки
Яйця - 6 шт.
Соус ранчо - 0,75 склянки
Чипотле (копчений чилі халапеньйо) консервований у соусі адобо - 1 шт.
Боби чорні консервовані - 1 склянка
Кукурудза - 1 склянка заморожених цільних зерен
Тортила
Directions
1У великій каструлі під кришкою варити картоплю у злегка підсоленій воді 15 хвилин або до м'якості; злити та трохи остудити.
2ЗАПРАВКА: У великій мисці поєднати майонез, сіль, соус ранчо та дрібно нарізаний консервований перець чипотле. Змішати заправку із селерою, ріпчастою цибулею, зеленню (цибуля-трибулька, петрушка або естрагон) і подрібненим смаженим часником.
3Додати картоплю, крупно нарізані круті яйця, промиті й осушені чорні боби та кукурудзяні зерна й обережно перемішати, щоб заправка огорнула всі овочі. Накрити кришкою та охолоджувати від 6 до 24 годин.
4Перед подачею посипати розкришеною тортилою (чіпсами з тортили).
Приготування: 40 хвилин
Охолодження: 6-24 годин