Салат марокканський «Шергі»

  

6 Грудня, 2016

365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все

Ingredients

Редис - 10-12 шт.

Оливки без кісточок - 10 шт.

Маслини без кісточок - 10 шт.

Зелень петрушки - 1 пучок

Листя салату

Перець болгарський - 2 шт.

Огірки свіжі - 2 шт.

Лимони - 2 шт.

Апельсини - 2 шт.

Рис відварний - 300 г

Олія - 2 ст. ложки

Кориця мелена - 1 щіпка

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Лимони й апельсини очистити, розділити на дольки, видалити плівки, поділити руками на частини. З'єднати з рисом і подрібненою петрушкою. Приправити корицею.

2Вимиті і обсушені листя салату, викласти на блюдо. Зверху на одну половину блюда помістити нарізані огірки і перці без насіння, скропити олією, посолити і поперчити. На іншу половину покласти поверх листя підготовлену рисову суміш, оливки та маслини.

00:00