1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день
Ingredients
Курка - 300 г відвареного філе
Чорнослив - 150 г
Волоські горіхи очищені - 100 г
Яблука кисло-солодкі - 2 шт.
Яйця - 4 шт.
Сир - 150 г
Майонез
Лимонний сік
Directions
1Чорнослив залити окропом на 15-20 хвилин, потім віджати, дрібно нарізати.
2Відварене куряче філе нарізати кубиками або соломкою. Яблука очистити від шкірки та серцевини, натерти на крупній тертці, полити лимонним соком. Відварені яйця дрібно порубати. Сир натерти на дрібній тертці.
3Підготовлені продукти покласти в салатник шарами, змащуючи кожен шар майонезом: 1-й шар - куряче м'ясо, 2-й - яйця, 3-й - яблука, 4-й - чорнослив, 5-й шар - тертий сир. Поверхню салату змастити майонезом і посипати подрібненими волоськими горіхами.