Салат «Олів’є» з сьомгою

  

25 Червня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Сьомга слабосолона - 350 г філе

Картопля - 2 шт.

Морква - 1 шт.

Огірки мариновані - 2 шт.

Зелений горошок консервований - 100 г

Оливки консервовані - 100 г

Яйця - 3 шт.

Майонез

Сіль

Directions

1Відварені яйця, картоплю, моркву та мариновані огірки очистити, нарізати невеликими кубиками. Філе сьомги нарізати невеликими смужками, оливки - кружальцями.

2Змішати підготовлені продукти, додати зелений горошок, майонез, посолити і поперчити за смаком.

3Салат прикрасити скибочками сьомги й оливками.

00:00