Салат «Олів’є» по-радянськи

    

18 Листопада, 2016

365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все;
365 рецептов вкусной русской кухни

Ingredients

Картопля - 3 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Морква - 2 шт.

Огірки солоні - 2 шт.

Яйця - 2 шт.

Ковбаса докторська - 200 г

Зелений горошок консервований - 2 ст. ложки

Майонез - 1 ст. ложка

Сметана - 4 ст. ложки

Сіль

Directions

1Картоплю, моркву і яйця відварити, остудити, очистити і нарізати невеликими кубиками. Цибулину очистити, подрібнити. Огірки очистити, дрібно нарізати. Ковбасу нарізати невеликими шматочками.

2З'єднати всі продукти з горошком, посолити, заправити майонезом і сметаною.

00:00