Салат по-олтянськи салати 20 Жовтня, 2016 Блюда для девичника (Семь поварят) Cook: 20 mins Yields: 4 порції Ingredients Шинка - 100 г Помідори - 3-4 шт. Огірки - 2 шт. Перець солодкий - 2 шт. Листя салату зеленого - 100 г Цибуля зелена - 20 г Бринза - 150 г Яйця - 2 шт. Олія - 4 ст. ложки Лимон - 1 ст. ложка соку Часник - 1 зубчик Зелень кропу Перець чорний мелений Сіль Directions 1Помідори нарізати дольками. Огірки очистити від шкірки та нарізати 2скибочками. Перець очистити від плодоніжок і насіння та нарізати соломкою. Листя салату крупно нашаткувати. 3СОУС: Масло змішати з лимонним соком, перцем, розтертим з сіллю часником і подрібненою зеленню кропу. 4З'єднати підготовлені овочі з нарізаною тонкими брусочками шинкою. 5Заправити салат соусом, перемішати. 6Перед подачею посипати салат натертою на тертці бринзою та нарізаною зеленою цибулею, оформити скибочками варених яєць. 00:00