Салат по-олтянськи

  

20 Жовтня, 2016

Блюда для девичника (Семь поварят)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Шинка - 100 г

Помідори - 3-4 шт.

Огірки - 2 шт.

Перець солодкий - 2 шт.

Листя салату зеленого - 100 г

Цибуля зелена - 20 г

Бринза - 150 г

Яйця - 2 шт.

Олія - 4 ст. ложки

Лимон - 1 ст. ложка соку

Часник - 1 зубчик

Зелень кропу

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Помідори нарізати дольками. Огірки очистити від шкірки та нарізати

2скибочками. Перець очистити від плодоніжок і насіння та нарізати соломкою. Листя салату крупно нашаткувати.

3СОУС: Масло змішати з лимонним соком, перцем, розтертим з сіллю часником і подрібненою зеленню кропу.

4З'єднати підготовлені овочі з нарізаною тонкими брусочками шинкою.

5Заправити салат соусом, перемішати.

6Перед подачею посипати салат натертою на тертці бринзою та нарізаною зеленою цибулею, оформити скибочками варених яєць.

00:00