Салат по-італійськи салати 4 Лютого, 2017 Блюда с фасолью (Семь поварят) Cook: 35 mins Yields: 2 порції Ingredients Квасоля стручкова заморожена - 200 г Помідори - 2 шт. Сир моцарела - 50 г Цибуля фіолетова - 1/2 шт. ДЛЯ СОУСУ: Олія - 2 ст. ложки Часник - 1 зубчик Вино біле сухе - 1 ст. ложка Лимон - 2 ст. ложки соку Цукор Перець чорний мелений Сіль Directions 1Квасолю варити в підсоленій воді 15 хвилин, відкинути на друшляк, дати воді стекти. 2Помідори нарізати дольками, цибулю - півкільцями, сир - невеликими тонкими скибочками. 3СОУС: Масло нагріти, обсмажити на ньому розтертий з сіллю часник, охолодити. Додати в соус вино, лимонний сік, цукор, сіль і перець. 4Підготовлені інгредієнти з'єднати та перемішати, полити соусом. 5При подачі посипати салат рубаним базиліком. 00:00