171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)
Ingredients
Яйця - 2 шт. великих
Шпинат - 4 склянки листя (маленьких)
Бобові проростки - 1 склянка
Морква терта - 1 склянка
Гарбузове насіння - 0,5 склянки
Зелена цибуля - 2 шт.
М'ята - 0,25 склянки свіжого листя
ДЛЯ ЗАПРАВКИ:
Лайм - 1 ст. ложка соку
Олія рапсова - 1 ст. ложка
Соус чилі - 0,5 ч. ложки
Імбир - 0,25 ч. ложки тертого кореня
Сіль
Перець
Directions
1Змастити невелику сковороду маслом і нагріти її на середньому вогні. Приготувати омлет зі злегка збитих яєць, остудити і розрізати його широкими смужками.
2Подрібнити листя шпинату.
3ЗАПРАВКА: Змішати в невеликій мисці сік лайма, рапсову олію, соус чилі та тертий імбир, посолити і поперчити за смаком.
4Змішати шматочки омлету, шпинат, моркву, проростки, обсмажене несолоне гарбузове насіння, дрібно порубану зелену цибулю і нарізане смужками листя м'яти. Заправити салат і подати до столу.