Салат теплий з нектаринами та м’ятною заправкою

    ,

20 Вересня, 2017

Дієта для підвищення імунітету

Ingredients

Курка - 2 філе

Нектарини - 4 шт.

Перець солодкий - 1 шт.

Брокколі - 200 г суцвіть

Цибуля червона - 1 шт. невелика

Мікс з салатного листя

Олія

Коріандр мелений

Сіль

Перець

ДЛЯ ЗАПРАВКИ:

М'ята - 1 склянка листя

Цукор - 2 ч. ложки

Оцет винний або яблучний - 2 ст. ложки

Олія оливкова - 6 ст. ложок

Сіль

Directions

1Нектарини розрізати навпіл, видалити кісточки та змастити їх рослинною олією.

2Покласти перець і нектарини зрізом на решітку. Під решітку встановити піддон для стікання соку і запікати при 200°C. Нектарини готувати 15‑20 хвилин, перець - близько 30 хвилин.

3Перець зняти з решітки, покласти у целофановий пакет і відкласти на 7‑10 хвилин.

4У цей час відварити брокколі в підсоленій воді до напівготовності.

5Потім зняти з перцю шкірку, видалити насіння. Нарізати перець довгими смужками, нектарини розділити на 4 часточки.

6Поки перець і нектарини запікаються в духовці, приготувати курячі грудки: посолити, поперчити, присипати коріандром і обсмажити до готовності на рослинній олії. Розрізати грудки впоперек на довгі шматочки.

7ЗАПРАВКА: Подрібнити та збити всі інгредієнти блендером.

8Цибулю нарізати півкільцями. Перець, нектарини, брокколі, цибулю і курку змішати із заправкою. На салатні листя покласти заправлену суміш. Салат можна присипати підсушеними горіхами.

00:00