Салат туніський «Мешуійя»

    

7 Листопада, 2016

365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все

Ingredients

Перець болгарський червоний - 5 шт.

Каперси - 1 ст. ложка

Маслини без кісточок - 10 шт.

Олія оливкова - 4 ст. ложки

Лимон - 1 шт. (сік)

Коріандр мелений - 1 щіпка

Сіль

Directions

1Перці скропити половиною масла і запікати в духовці 20 хвилин при 180°С, перегорнувши в середині процесу.

2Помістити на 10 хвилин в поліетиленовий пакет.

3Зняти шкірку, видалити насіння. Нарізати смужками.

4Викласти перець в салатник, з'єднати з каперсами і подрібненими маслинами. Приправити коріандром і сіллю, заправити сумішшю масла, що залишилося, з соком лимона.

00:00