1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день
Ingredients
Буряк - 2 шт. невеликі
Морква - 3 шт.
Сир - 150 г
Родзинки - 50 г
Волоські горіхи - 50 г
Часник - 3 зубчики
Майонез
Directions
1Буряк відварити, натерти на дрібній тертці, додати подрібнені горіхи, перемішати з майонезом.
2Окремо натерти сиру моркву. Родзинки промити, на кілька хвилин залити окропом, віджати, змішати з морквою і заправити майонезом.
3Тертий сир з'єднати з пропущеним через прес часником, додати майонез.
4Підготовлені продукти викласти в салатник шарами: 1-й шар - морква з родзинками, 2-й - сир з часником, 3-й - буряк із горіхами. Салат полити майонезом.