Салат французький картопляний з крабами та печерицями салати 6 Листопада, 2016 365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все Ingredients М'ясо крабів відварне - 150 г Картопля - 3 шт. Печериці - 4-5 шт. Перець болгарський - 1 червоний і 1 зелений Маслини без кісточок - 5 шт. Олія оливкова - 4 ст. ложки Лимон - 1 ст. ложка соку Перець Сіль Directions 1Відварити картоплю з сіллю, очистити, нарізати. 2Подрібнені печериці посолити, смажити в половині масла 10 хвилин. 3Перці без насіння та маслини дрібно нарізати. 4З'єднати підготовлені продукти, додати крабове м'ясо, поперчити, заправити сумішшю олії, що залишилася, з соком лимона. 00:00