салат з рибою
салат з рибою

Салат французький «Нісуаз»

  

5 Листопада, 2016

365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все

Ingredients

Анчоуси, консервовані в олії - 10 філе

Тунець консервований - 150 г

Картопля - 3 шт.

Помідори - 2 шт.

Перець болгарський - 1 шт.

Маслини без кісточок - 10 шт.

Листя салату

Часник - 2 зубчики

Гірчичний порошок - 1 щіпка

Олія оливкова - 3 ст. ложки

Оцет винний - 2 ст. ложки

Сіль

Directions

1Картоплю відварити, очистити і нарізати кубиками. Помідори також нарізати кубиками, перець без насіння — соломкою.

2З'єднати підготовлені продукти, додати шматочки тунця, викласти на застелене листям салату блюдо, посолити. Зверху помістити анчоуси і маслини.

3Змішати оцет, гірчичний порошок, подрібнений часник та олію. Полити салат соусом.

00:00