Салат французький «Нісуаз» салати 5 Листопада, 2016 365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все Ingredients Анчоуси, консервовані в олії - 10 філе Тунець консервований - 150 г Картопля - 3 шт. Помідори - 2 шт. Перець болгарський - 1 шт. Маслини без кісточок - 10 шт. Листя салату Часник - 2 зубчики Гірчичний порошок - 1 щіпка Олія оливкова - 3 ст. ложки Оцет винний - 2 ст. ложки Сіль Directions 1Картоплю відварити, очистити і нарізати кубиками. Помідори також нарізати кубиками, перець без насіння — соломкою. 2З'єднати підготовлені продукти, додати шматочки тунця, викласти на застелене листям салату блюдо, посолити. Зверху помістити анчоуси і маслини. 3Змішати оцет, гірчичний порошок, подрібнений часник та олію. Полити салат соусом. 00:00