Салат фруктовий із зеленим чаєм

  

4 Листопада, 2016

Энциклопедия чая

Ingredients

Чай ароматизований жасминовий - 4 ч. ложки

Херес сухий - 2 ст. ложки

Цукрова пудра - 2 ст. ложки

Лайм - 1 шт.

Ківі - 2 шт.

Лічі - 255 г

Диня мускатна - 1/4 шт.

Зелений виноград без кісточок - 115 г

Directions

1Залити чайне листя 300 мл окропу. Залишити на 5 хвилин.

2Підмішати херес і цукрову пудру.

3Очистити лайм від шкірки та додати до суміші. Вичавити сік. Довести суміш до кипіння, потім варити на повільному вогні 5 хвилин. Дати охолонути.

4Очистити ківі від шкірки та тонко порізати. Очистити лічі, порізати навпіл і вийняти кісточки. Очистити шкірку із дині та тонко порізати на дольки.

5Розкласти фрукти групами на блюді, залити охолодженою чайною сумішшю.

00:00