Салат із буряка з хроном салати 14 Березня, 2017 Книга о вкусной и здоровой пище (1984) Ingredients Буряк - 500 г Оцет - 0,5 склянки Хрін - 2 кореня Лавровий лист - 1 шт. Перець чорний - 5-6 горошин Directions 1Не очищений від шкірки буряк зварити, охолодити, очистити та нарізати тонкими скибочками. 2МАРИНАД: Закип'ятити воду з оцтом, додавши за смаком спеції, сіль, цукор. 3Натерти на тертці з великими отворами або нашкребсти стружкою хрін. 4Викласти буряк шарами в керамічний або скляний посуд, пересипаючи кожен шар хроном. Залити маринадом. 5Зберігати в холодному місці. Салат буде готовий до вживання через 1-2 дня. 00:00