Салат із буряка з хроном

  

14 Березня, 2017

Книга о вкусной и здоровой пище (1984)

Ingredients

Буряк - 500 г

Оцет - 0,5 склянки

Хрін - 2 кореня

Лавровий лист - 1 шт.

Перець чорний - 5-6 горошин

Directions

1Не очищений від шкірки буряк зварити, охолодити, очистити та нарізати тонкими скибочками.

2МАРИНАД: Закип'ятити воду з оцтом, додавши за смаком спеції, сіль, цукор.

3Натерти на тертці з великими отворами або нашкребсти стружкою хрін.

4Викласти буряк шарами в керамічний або скляний посуд, пересипаючи кожен шар хроном. Залити маринадом.

5Зберігати в холодному місці. Салат буде готовий до вживання через 1-2 дня.

00:00