Салат із моркви по-французьки

    

14 Травня, 2018

Просто вкусно и полезно 2017 №9

  • Cook: 45 mins

Ingredients

Морква - 500 г

Гірчиця дижонская - 2 ч. ложки

Лимон - 1 ст. ложка соку + цедра (за бажання)

Олія рослинна - 1,5 ст. ложки

Олія оливкова - 1,5 ст. ложки

Мед - 1,5 ст. ложки

Сіль - 0,25 ч. ложки

Перець чорний - 0,25 ч. ложки

Петрушка подрібнена - 2 ст. ложки

Цибуля-шалот - 1 шт.

Тархун (за бажання)

Лемонграс (за бажання)

Апельсинова цедра (за бажання)

Directions

1Моркву очистити і натерти на крупній тертці.

2СОУС: У мисці змішати діжонську гірчицю, лимонний сік, мед, обидва види олії, сіль і перець.

3До моркви додати подрібнену петрушку та цибулю-шалот. Непогано додати ще свіжі трави та цедру.

4Влити соус і добре перемішати.

Якщо морква несоковита, можна збільшити кількість інгредієнтів для соусу.

00:00