фруктовий салат
фруктовий салат

Салат із фруктів

  

18 Квітня, 2017

Книга о вкусной и здоровой пище (1984)

Ingredients

Яблука - 3 шт.

Груші - 1 шт.

Апельсини - 1 шт.

Мандарини - 1 шт.

Майонез - 0,25 склянки

Лимон - 0,25 шт.

Цукрова пудра - 1 ч. ложка

ДЛЯ ПРИКРАСИ:

Чорнослив

Виноград

Ягоди

Directions

1Вимиті фрукти - яблука, груші, апельсини, мандарини - очистити від шкірки, нарізати дольками (без зерен і серцевини) та скласти в блюдо.

2Перед подачею на стіл фрукти посипати цукровою пудрою і, злегка посоливши, змішати з майонезом і лимонним соком. Потім все це скласти гіркою в салатник і посипати цедрою апельсина, нарізаною дуже тонкою соломкою. Прикрасити салат можна тими самими фруктами, вареним чорносливом, виноградом і ягодами.

3Подають салат до холодного смаженого або вареного м'яса, телятини, баранини, птиці або дичини, а також як самостійне блюдо.

Залежно від сезону можна підібрати різні фрукти (персики, абрикоси, зварену айву) і ягоди (суниці, полуниці тощо), Але обов'язково в поєднанні з яблуками.

00:00