Салат із шинкою та маслинами «Іспанський гість»
Салат із шинкою та маслинами «Іспанський гість»

Салат із шинкою та маслинами «Іспанський гість»

  

6 Вересня, 2018

Школа кулинара 2015 №12 Июнь

Ingredients

Шинка -180 г

Помідори свіжі невеликі - 4 шт.

Яйця варені - 4‑5 шт.

Перець солодкий (зелений, жовтий) - 2 шт.

Салат зелений - 100 г листя

Маслини без кісточок добірні - 50 г

Олія - 4 ст. ложки

Оцет винний -1 ст. ложка

Сіль

Спеції

Салат із шинкою та маслинами «Іспанський гість»

Directions

1Помідори нарізати невеликими шматочками, очищений перець і шинку - тонкою соломкою, варені яйця розрізати на 4 частини.

Салат із шинкою та маслинами «Іспанський гість»

2У глибоку ємність покласти листя салату, потім - нарізані помідори, яйця і солодкий перець, зверху викласти нарізану шинку.

3В окремій невеликій ємності змішати олію та винний оцет.

Салат із шинкою та маслинами «Іспанський гість»

4Посолити, заправити салат олією, змішаною з оцтом.

Салат із шинкою та маслинами «Іспанський гість»

5Перекласти салат з ємності на блюдо. Перед подачею оформити маслинами без кісточок (цілими або розрізаними навпіл). Подавати салат одразу, додавши спеції за бажання.

Салат із шинкою та маслинами «Іспанський гість»

00:00