Салат італійський

  

23 Травня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Макарони - 100 г

Перець болгарський - 0,5 шт. жовтого + 0,5 шт. червоного

Помідори - 1 шт.

Огірки - 1 шт.

Олія - 2 ст. ложки

Сіль

Перець

ДЛЯ ПРИКРАСИ:

Листя салату

Зелень петрушки

Directions

1Макарони відварити й охолодити.

2Помідор нарізати скибочками. Болгарський перець очистити від насіння та нарізати кубиками. Огірок також нарізати кубиками.

3Нарізані овочі та макарони викласти в салатник, посолити, поперчити і заправити олією. Прикрасити блюдо подрібненим листям салату та зеленню петрушки.

00:00