Сендвічі з м’ясом і сиром по-флоридськи бутерброди для пікніка, духовка 15 Липня, 2017 300 рецептов. Блюда из духовки Ingredients Свинина - 200 г вирізки Сир - 150 г Батон - 1 шт. або Булочки - 6 шт. Помідори - 2 шт. Базилік - 1 пучок Олія - 2 ст. ложки Directions 1Батон або булочки нарізати тонкими скибочками. 2Свинячу вирізку нарізати дрібною соломкою і обсмажити в олії. 3На скибочки батона покласти готове м'ясо, кружальця помідорів, натертий на крупній тертці сир і подрібнений базилік. Накрити скибочкою батону або верхівкою булочки. 4Сендвічі запекти в розігрітій духовці до початку плавлення сиру. 00:00