215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Сир (творог) - 500 г
Масло вершкове - 200 г
Яйця - 2 шт.
Борошно - 2 склянки
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Сир (творог) - 300 г
Сметана - 2 ст. ложки
Яйця - 2 шт.
Цукор - 1 ст. ложка
Борошно - 1 ч. ложка
Ванільний цукор - 1 пакетик
Directions
1Яйця розбити, розділити білок і жовток.
2Сир (творог) протерти, перемішати, збити, додати до нього масло, жовток, перетерти до однорідної маси, всипати борошно, замісити тісто, сформувати кулю, закрити її плівкою і поставити в холодильник на півгодини.
3Після охолодження тісто розкачати в пласт товщиною 0,5 см, з нього вирізати кружальця. Частину вирізаних кружалець викласти на деко.
4НАЧИНКА: Змішати сир (творог), сметану, яйця, цукор, суміш збити.
5Начинку викласти ложкою на кружальця тіста. Зверху викласти верхні кружальця, зробити зверху дірки, змазати яєчним білком, защипати кружальця по краях.
6Випікати сирники в духовці при 200°C до золотистої скоринки.