Сирники по-київськи

    ,

8 Серпня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Сир (творог) - 250 г

Борошно - 3 ст. ложки

Яйця - 2 шт.

Цукор - 2 ст. ложки

Варення - 3 ст. ложки

Родзинки - 2 ст. ложки

Хліб білий для панірування

Вершкове масло

Цукрова пудра - 1 ст. ложка

Сметана

Ванілін

Directions

1Сир (творог) протерти, додати цукор, яйця, борошно, розчинений у воді ванілін, перемішати.

2Перебраний, промиті й обсушені родзинки уварити з варенням до загустіння й охолодити.

3З сирної маси сформувати круглі коржі товщиною 5-7 мм, на них викласти начинку з варення з родзинками, защипати краї та сформувати сирники овальної форми. Змочити їх в яйці та запанірувати в крихті з пшеничного хліба.

4Обсмажувати сирники у великій кількості масла 2-3 хвилини та довести до готовності в духовці.

5Подавати обсипаними цукровою пудрою, зі сметаною.

Дієта при уратних каменях

00:00