Сирники (творожники) з картоплею млинці, оладки, сирники духовка, лікувальне харчування 11 Вересня, 2017 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Сир (творог) - 500 г Картопля - 400 г Яйця - 1 шт. Борошно пшеничне - 4‑5 ст. ложок Масло топлене - 1 ст. ложка Сметана - 150 г або Сметанний соус - 300 г Сіль Directions 1Картоплю зварити, як для пюре, добре розім'яти, додати сир (творог), сире яйце, сіль, борошно, все ретельно перемішати. 2Сформовати сирники та обсмажити на сковороді з маслом з обох боків до рум'яної скоринки. 3Потім поставити у духовку на 5‑6 хвилин. 4При подачі сирники полити сметаною.Дієта при гіпотонії 00:00