Сирники (творожники) з картоплею

    ,

11 Вересня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Сир (творог) - 500 г

Картопля - 400 г

Яйця - 1 шт.

Борошно пшеничне - 4‑5 ст. ложок

Масло топлене - 1 ст. ложка

Сметана - 150 г або

Сметанний соус - 300 г

Сіль

Directions

1Картоплю зварити, як для пюре, добре розім'яти, додати сир (творог), сире яйце, сіль, борошно, все ретельно перемішати.

2Сформовати сирники та обсмажити на сковороді з маслом з обох боків до рум'яної скоринки.

3Потім поставити у духовку на 5‑6 хвилин.

4При подачі сирники полити сметаною.

Дієта при гіпотонії

00:00