100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Скумбрія - 6-8 шт.
Олія соняшникова - 1 склянка
Петрушка (зелень)
Лимонний сік або лимонна кислота
Сіль
Directions
1Очистити та промити скумбрію. Посолити і полити кожну 2 ст. ложками соняшникової олії. Витримати в такому вигляді кілька годин.
2Потім кожну рибку загорнути окремо в фольгу, намазану олією. Рибу укласти на деко і поставити в духовку на 30-35 хвилин.
3Приготовану рибу розгорнути ще теплою, покласти на тарілку, посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки та скропити лимонним соком або розведеною в невеликій кількості води лимонною кислотою.
4Подавати з картопляним салатом або відварною дрібним картоплею, залитою розігрітою олією.