Скумбрія по-італійськи

    

9 Липня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Скумбрія - 2 шт.

Бекон - 100 г

Сир твердий - 100 г

Кріп

Гірчиця м'яка або зерниста - 2 ч. ложки

Лимон - 2 ст. ложки соку

Сіль

Перець чорний

Вино біле сухе - 100 мл

Олія - за бажанням

Directions

1Скумбрію розібрати на філе, кожне філе розрізати на 2 частини. Приправити рибу сіллю, чорним меленим перцем і гірчицею.

2На одні шматочки риби покласти скибочки сиру, на сир - кріп. Накрити другими шматочки філе. Обернути рибу смужками бекону.

3Покласти скумбрію на сковороду й обсмажити з обох боків до рум'яної скоринки. За бажанням можна додати трохи олії.

4До готової рибі влити вино. Після закипання прогріти рибу ще 5 хвилин.

5Гарнір - будь-який.

00:00