Скумбрія, фарширована овочевим перцем

    , ,

23 Червня, 2017

100 рецептов для омоложения.
100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Скумбрія - 600 г

Перець солодкий стручковий - 200 г

Цибуля порей - 200 г

Помідори - 800 г

Сухарі - 1,5 ст. ложки

Олія - 80 г

Лимон - 0,5 шт.

Зелень петрушки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Нарізати тонкою соломкою солодкий перець і цибулю порей, спасерувати на соняшниковій або оливковій олії до готовності.

2Розрізати помідори навпіл, видалити насіння, посолити й обсмажити на олії.

3Дрібну скумбрію з внутрішньої сторони посипати сіллю та чорним меленим перцем і нафарширувати черевце підготовленим перцем і цибулею.

4Покласти в сотейник підсмажені помідори, а на них рибу, посипати сухарями, скропити олією та поставити в духовку на 20 хвилин.

5Подати зі скибочками лимона, посипавши зеленню петрушки.

Дієта при гіпотонії

00:00