Солянка

    

11 Квітня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Яловичина - 400 г

М'ясні продукти (ковбаса, язик, нирки та ін.) - 300 г

Реберця копчені - 200 г

Каперси - 50 г

Огірки солоні - 4 шт.

Цибуля - 3 шт.

Морква - 1 шт.

Томатна паста - 1 ст. ложка

Бульйон - 500 мл

Маслини без кісточок

Олія

Лавровий лист

Спеції

Зелень

Сметана

Сіль

Directions

1Цибулю і моркву очистити, тонко нашаткувати. М'ясні продукти та огірки нарізати кубиками.

2На дно чаші мультиварки викласти овочі. Готувати в режимі «Випічка» з додаванням рослинної олії. В отриману зажарку додати копчені реберця і нарізане кубиками м'ясо, влити бульйон, включити режим «Тушкування» і готувати 1,5-2 години.

3За 30 хвилин до готовності додати в мультиварку томатну пасту, огірки, м'ясні продукти, лавровий лист, спеції та нарізані кільцями маслини, посолити. Якщо страва виходить надто густою, влити ще бульйону.

00:00