Солянка ковбасна

  

9 Квітня, 2017

Блюда с колбасой и сосисками

Ingredients

Вода - 3 л

Картопля - 5 шт.

Ковбаса напівкопчена - 200 г

Ковбаса варена - 200 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Помідори - 2 шт.

Огірки солоні - 2 шт.

Оливки без кісточок - 10 шт.

Лимон - 2 дольки

Перець горошком

Спеції

Зелень

Сіль

Directions

1У киплячу воду додати сіль, нарізану кубиками картоплю.

2На сковороді обсмажити цибулю, помідори.

3Нарізати соломкою ковбасу і разом з піджаркою покласти в суп.

4За 10 хвилин до готовності додати оливки, зелень, спеції.

5Перед подачею в кожну тарілку покласти чверть дольки лимона.

00:00