Солянка рибна (без картоплі) перші страви аерогриль 9 Квітня, 2017 365 блюд для аэрогриля Ingredients Сьомга - 100  Осетрина - 100 г Оливки - 200 г Томатна паста - 50 г Огірки солоні - 3 шт. Гриби мариновані - 100мг Цибуля ріпчаста - 2мшт. Борошно - 1 ст. ложка Огірковий розсіл - 200 мл Лимон - 1 шт. (сік) Бульйон рибний - 2 л Лавровий лист Сіль Перець Directions 1Цибулю нарізати кільцями та обсмажити. 2До цибулі додати лимонний сік, борошно, бульйон, розсіл і довести до кипіння. 3Гриби, солоні огірки й оливки нашаткувати та додати разом з лавровим листом і перцем в бульйон. 4Рибу нарізати невеликими шматочками і обсмажувати 4-7 хвилин в томатній пасті, додати в бульйон, посолити. 5Готувати в аерогрилі 50 хвилин при температурі 250°С. 00:00