Соус з родзинками соуси 4 Жовтня, 2016 Энциклопедия чая Yields: 400 мл Ingredients Окріп - 350 мл Чай манго в пакетиках - 3 шт. Борошно - 25 г Цукор - 1,5 ч. ложки Суха гірчиця - 1,5 ст. ложки Сіль - 1 щіпка Лимонний сік - 1 ст. ложка Родзинки без кісточок - 1/3 склянки Масло вершкове - 2 ст. ложки Перець чорний мелений - 1 щіпка Directions 1Чайні пакетики та родзинки залити половиною окропу, залишити на 5 хвилин. Вичавити пакетики і видалити. Залишити родзинки з окропом ще на 1 годину. 2Змішати борошно, цукор, гірчицю, сіль і перець; долити залишок окропу, збовтати до однорідної складу. Влити оцет, лимонний сік, потім нагрівати на повільному вогні 3 хвилини. 3Злити чай, підігрівати ще 3 хвилини на повільному вогні. Додати масло. 4Подавати гарячим до шинки або смаженого м'яса. 00:00