соус з болгарського перцю
соус з болгарського перцю

Соус зі смаженого червоного перцю

    

23 Липня, 2018

500 Low-Cholesterol Recipes

  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Перець болгарський червоний - 4 шт.

Сметана без жиру - 115 г / 0,5 склянки

Перець чорний - 0,5 г / 0,25 ч. ложки

Часниковий порошок - 1,6 г / 0,5 ч. ложки

Directions

1Попередньо нагріти жаровню / духовку. Покласти перець на аркуш для випікання та обсмажувати, доки шкіра не почорніє і не покриється бульбашками.

2Покласти запечений перець у паперовий мішок та закрити, доки охолоне, щоб відстала шкірка. Шкірку видалити.

3Помістити перець у блендер або кухонний комбайн і розмолоти до гладкості.

4Додати сметану, чорний перець і часниковий порошок; добре перемішати.

5Можна підігріти або використати холодним. Чудово підходить для макаронів або курки.

40 мг фосфору;
27 мг кальцію;
0 мг заліза;
2408 МО вітаміну А;
20 мг АТФ вітаміну Е;
95 мг вітаміну С;
85 г води

 

00:00

Nutrition Facts

Calories48 калорій (7% від жиру, 18% від білка, 75% від вуглеводів)
Sodium11 мг
Potassium187 мг
Protein1 г
Cholesterol8 мг
Sugar3 г
Total Fat0 г
Saturated Fat0 г
Polyunsaturated Fat0 г
Monounsaturated Fat0 г
Total Carbohydrates6 г
Dietary Fiber2 г