Соус зі смаженого червоного перцю соуси здорове харчування 23 Липня, 2018 500 Low-Cholesterol Recipes Yields: 6 порцій Ingredients Перець болгарський червоний - 4 шт. Сметана без жиру - 115 г / 0,5 склянки Перець чорний - 0,5 г / 0,25 ч. ложки Часниковий порошок - 1,6 г / 0,5 ч. ложки Directions 1Попередньо нагріти жаровню / духовку. Покласти перець на аркуш для випікання та обсмажувати, доки шкіра не почорніє і не покриється бульбашками. 2Покласти запечений перець у паперовий мішок та закрити, доки охолоне, щоб відстала шкірка. Шкірку видалити. 3Помістити перець у блендер або кухонний комбайн і розмолоти до гладкості. 4Додати сметану, чорний перець і часниковий порошок; добре перемішати. 5Можна підігріти або використати холодним. Чудово підходить для макаронів або курки.40 мг фосфору; 27 мг кальцію; 0 мг заліза; 2408 МО вітаміну А; 20 мг АТФ вітаміну Е; 95 мг вітаміну С; 85 г води 00:00 Nutrition Facts Calories48 калорій (7% від жиру, 18% від білка, 75% від вуглеводів)Sodium11 мгPotassium187 мгProtein1 гCholesterol8 мгSugar3 гTotal Fat0 гSaturated Fat0 гPolyunsaturated Fat0 гMonounsaturated Fat0 гTotal Carbohydrates6 гDietary Fiber2 г