Соус Каберне соуси здорове харчування 23 Липня, 2018 500 Low-Cholesterol Recipes Yields: 2 порції Ingredients Цибуля нарізана - 40 г / 0,25 склянки Гриби нарізані - 53 г / 0,75 склянки Борошно - 8 г / 1 ст. ложка Каберне совиньйон - 120 мл / 0,5 склянки Бульйон курячий з низьким вмістом натрію - 60 мл / 0,25 склянки Чебрець сушений - 2,7 г / 1 ст. ложка Directions 1Розприскати на сковородку середніх розмірів оливкову олію. На середньому вогні підсмажувати цибулю та гриби до розм'якшення, близько 4‑5 хвилин. 2Додати борошно та змішати з овочами до розчинення. 3Збільшити вогонь і додати вино. Готувати 1 хвилину. 4Додати бульйон і чебрець. Готувати 4 хвилини, щоб рідина уварилася та загусла. Додати перець за смаком. 5Полити соусом стейк. Цей соус чудово смакує зі стейком. Можна використовувати для соусу ту саму сковороду, в якій обсмажувався стейк, це надасть соусу додаткового аромату. 58 мг фосфору; 40 мг кальцію; 3 мг заліза; 57 МО вітаміну А; 0 мг АТФ вітаміну Е; 3 мг вітаміну С; 122 г води 00:00 Nutrition Facts Calories87 калорій (8% від жиру, 19% від білка, 73% від вуглеводів)Sodium14 мгPotassium230 мгProtein2 гCholesterol0 гSugar2 гTotal Fat0 гSaturated Fat0 гPolyunsaturated Fat0 гMonounsaturated Fat0 гTotal Carbohydrates9 гDietary Fiber1 г