соус білий
соус білий

Соус м’ясний білий (основний)

  

7 Травня, 2017

Энциклопедия русской и европейской кухни

  • Yields: 500 г

Ingredients

Бульйон білий - 500 г

Борошно пшеничне - 25 г

Цибуля ріпчаста - 30 г

Петрушка - 20 г кореню

Маргарин вершковий - 50 г

Лимонна кислота - 0,5 г

Directions

1Білу гарячу пасеровку поступово розвести гарячим м'ясним бульйоном і, помішуючи, варити 25-30 хвилин до утворення однорідної маси. У процесі варіння з поверхні знімати жир і піну. У соус можна покласти пасеровану ріпчасту цибулю, петрушку та селеру.

2Готовий соус процідити, заправити лимонною кислотою і вершковим маслом.

3Використовують соус для приготування інших соусів, а також для заправки супів.

00:00