Суміш чорного, червоного, білого, рожевого і духмяного перцю - 0,5 ч. ложки
Directions
1Помідори без шкірки пропустити через м'ясорубку та помістити в чашу мультиварки. Влити олію. Включити мультиварку в режимі «Гречка» на 30 хвилин. Обов'язково помішувати масу в процесі приготування. Маса стане густою.
2Огірки очистити від шкірки та натерти на крупній тертці, сік не зливати.
3У чашу мультиварки помістити огіркову масу з соком, додати очищений подрібнений часник, цукор і сіль. Додати суміш перців. Включити мультиварку в режимі «Тушкування» на 15 хвилин.
4Влити в огірковий соус оцтову есенцію. Додати подрібнену зелень. Включити режим «Варка на пару» або «Підігрів» на 15 хвилин.
5Перекласти соус в стерилізовані банки, закрити кришками. Перевернути банки догори дном, накрити ковдрою і залишити до повного охолодження.