Соус песто

  

14 Липня, 2017

25 любимых специй

Ingredients

Базилік - 4 чаші листя

Сир Пармезан тертий - 1 чаша

Кедрові горіхи обсмажені, терті - 0,5 чаші

Часник - 3 зубчики

Лимон - 1 шт.

Сіль

Перець

Олія оливкова - 1 чаша

Directions

1Листя базиліка промити та добре просушити. Нарізати часник. Приготувати цедру.

2Покласти в блендер базилік, часник, лимонну цедру та сир. Полити лимонним соком. Додати сіль і перець. Залити оливковою олією.

3Перемішати в блендері, отримати однорідну масу.

4Розкласти песто по формах для заморозки. Заморожувати не менше 3 годин.

5Можна зберігати шматочки песто в морозильній камері до 3 місяців. Для цього після заморозки перекласти їх в пакет або баночку, щоб зберегти запах і смак.

6Подавати песто з базиліка можна свіжим або розмороженим.

00:00