Соус із хроном
Соус із хроном

Соус сметанний з хроном

    ,

11 Вересня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Энциклопедия русской и европейской кухни

  • Yields: 500 г (для варіанта 2)

Ingredients

ВАРІАНТ 1:

Соус сметанний - 800 г

Масло вершкове - 20 г

Оцет 9% - 75 г

Хрін - 200 г кореню

Перець горошком

Лавровий лист - 3 шт.

Сіль

ВАРІАНТ 2:

Бульйон м'ясний - 200 г

Борошно пшеничне - 20 г

Масло вершкове - 40 г

Хрін - 100 г кореня

Оцет 9% - З5 г

Сметана - 250 г

Перець чорний горошком

Лавровий лист

Directions

1У натертий хрін, злегка спасерований на маслі так, щоб колір його не змінився, покласти перець горошком, лавровий лист, влити оцет і проварити 5-7 хвилин або готувати у мультиварці в режимі «Варка» 5 хвилин.

2ВАРІАНТ 1: Після цього суміш з'єднати зі сметанним гарячим соусом, посолити та в тому самому режимі готувати ще 5‑7 хвилин.

3ВАРІАНТ 2: Хронову масу ввести в гарячий сметанний соус та довести до кипіння.

4Соус із хроном подавати до вареного м'яса (яловичини), солонини, язика.

Дієта при гіпотонії

00:00