Соус сметанний з цибулею (з кетчупом) соуси лікувальне харчування, мультиварка 12 Вересня, 2017 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Соус сметанний - 800 г Цибуля ріпчаста - 300 г Масло вершкове - 30 г Кетчуп - 40 г Сіль Directions 1Сметану нагріти в чаші до кипіння в режимі «Варка», додати білу пасеровку, ретельно розмішати, посолити, поперчити та потримати в чаші ще 5 хвилин. 2Дрібно нашатковану цибулю просмажити в режимі «Смаження» 10 хвилин, з'єднати з гарячим сметанним соусом і виставити режим «Варка» на 5‑7 хвилин. 3Додати сіль, кетчуп і розмішати. 4Сметанний соус з цибулею подавати до лангету, виробів з котлетної маси.Дієта при гіпотонії 00:00