Соус томатний з овочами соуси 8 Липня, 2018 Энциклопедия русской и европейской кухни Yields: 500 г Ingredients ДЛЯ ТОМАТНОГО СОУСУ: Бульйон рибний - 600 г Маргарин столовий - 40 г Борошно пшеничне - 40 г Морква - 50 г Цибуля ріпчаста - 30 г Петрушка або селера - 20 г Томат-пюре - 280 г Маргарин вершковий - 20 г ДЛЯ ГАРНІРУ: Морква - 188 г Цибуля ріпчаста - 143 г Петрушка - 53 г кореня Маргарин вершковий - 40 г Вино біле сухе - 50 г Лимонна кислота - 0,5 г Масло вершкове (для заправки) - 30 г Спеції Directions ТОМАТНИЙ СОУС: 1Гарячу білу пасеровку з'єднати при помішуванні з гарячим рибним бульйоном до утворення однорідної маси і довести до кипіння. 2У пасеровані моркву, петрушку, селеру, ріпчасту цибулю додати томат-пюре та продовжувати пасерування. 3Потім овочі з томатом-пюре з'єднати з підготовленим білим соусом і варити 30‑40 хвилин. У процесі варіння з поверхні соусу знімати жир і піну. ГАРНІР: 1Ріпчасту цибулю, моркву та петрушку дрібно нарізати і пасерувати на вершковому маргарині, додаючи перець горошком і лавровий лист. 2Потім влити біле вино та кип'ятити 5‑7 хвилин. ТОМАТНИЙ СОУС З ОВОЧАМИ: 1З'єднати гарнір з томатним соусом, варити 10‑15 хвилин і заправити за смаком лимонною кислотою і сіллю. 2Подавати соус до припущеної риби (судака, щуки, форелі) та раків. 00:00