Судак фарширований

    

27 Вересня, 2016

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Судак середньої величини - 1 шт.

Сир (російський, гауда) тертий - 2 ст. ложки

Лимон - 1 шт.

Кріп

Петрушка

Майонез

Directions

1Свіжого судака випатрати, можна відрізати голову і хвіст, шкіру з лускою залишити.

2Натерти на тертці лимон, сир, дрібно нарізати кріп і петрушку, можна додати майонез, все змішати і акуратно начинити судака.

3Уже нафаршированого загорнути у фольгу і запекти в духовці.

4Готового судака в фользі покласти на блюдо, а потім розгортати, щоб не пропав сік. Судак не солоний, тому на кожну тарілку потрібно покласти начинки.

Час готування і кількість начинки залежать від розмірів судака. Середньої величини судак запікається хвилин 30 при температурі 180-200°С.

00:00